eshop, poslechovka, prodejna sluchátek

Zásady zpracování osobních údajů na Audigo.cz


Souhlas  se zpracováním osobních údajů pro účely kontaktování e-shopu

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Empetria s.r.o. se sídlem Hybešova 12, Brno 602 00, IČ 27714764, zapsaná u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 5406 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
      
    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
        
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    • kontaktování zákaznické podpory e-shopu Audigo.cz skrze kontaktní formulář
        
  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:
      • kontaktování zákaznické podpory e-shopu a možného zpětného kontaktování zákazníka
       
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Správce webových stránek a datebáze Audigo, společnost Simplia s.r.o., Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČ: 28486820
        
  2. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
      
  3. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@audigo.cz s žádostí o odhlášení.
      
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

  
Tým Audigo.cz


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.